De plu: beeldmerk wereldverteldag 2017

Dit jaar is ervoor gekozen om de "plu" het gezamenlijke beeldmerk van de vertellers van/voor wereldverteldag te laten zijn. 'Onder grootmoe's paraplu' kunnen verhalen tot leven komen, de plu is ook op grotere afstand zichtbaar en je houdt het met elkaar lekker droog. Het is de bedoeling dat initiatiefnemers/vertellers een selfie maken onder 'hun' plu, al dan niet opgepimpt op zaterdag 28 januari 2017. Selfies kunnen ingezonden worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onder de paraplu.

Speel het schuilen onder een afdak, speel schuilen onder een boom, speel de tent die je vroeger bouwde in de kamer als het buiten regende, speel het wegduiken onder je dekbed, het stiekem zoenen achter het muurtje, speel….

Breng je luisteraar in de juiste stemming voor een korte verhaal. Niet langer dan 3 minuten. Geef ze iets mee voor de rest van de dag: een lach, een boodschap, iets om over na te denken. Transfomeer de dag van je publiek in drie minuten.