De plu: beeldmerk vertellers op Wereldverteldag

 

 De paraplu.

 

In 2017 is ervoor gekozen om de paraplu het gezamenlijke beeldmerk van de vertellers op Wereldverteldag te laten zijn. 'Onder moeders paraplu' kunnen verhalen tot leven komen.

De plu is door zijn frisgroene kleur op grotere afstand zichtbaar. Het vertellen krijgt een intiem karakter en je houdt het met elkaar lekker droog.

 

Vertel onder de paraplu het verhaal over het schuilen onder een afdak, onder een boom, over de tent die je vroeger bouwde in de kamer als het buiten regende, over het wegduiken onder je dekbed, of het stiekem zoenen achter het muurtje. Waargebeurde verhalen, sprookjes en avonturen, alles kan onder de paraplu. Breng je luisteraar in de juiste stemming met een verhaal dat niet langer dan 3 minuten duurt. Geef ze iets mee voor de rest van de dag: een lach, een boodschap, iets om over na te denken.

 

De paraplu kost €10,00 en wordt verkocht tijdens het Vertelevent en de Ontmoetingsdagen Hij is ook te bestellen, maar dan moet er vooraf worden betaald.  Er komen dan nog verzendkosten bij. Voor € 6, 95 kunnen maximaal 2 paraplu’s per pakket worden toegestuurd. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het onderwerp vermeld: ‘paraplu WVD’.       

                                 

Laat je ook eens fotograferen terwijl je in actie bent met de paraplu. Stuur je foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Evenement aanmelden?

Organiseer je een evenement in het kader van Wereldverteldag? Zorg dat de bezoekers van deze website je kunnen vinden en meld je evenement aan!

Ga naar het aanmeldformulier