PR materiaal

Klik op de onderstreepte links om het gewenste document te downloaden naar je eigen computer.

Spandoeken

De Werkgroep WVD verkoopt (zolang de voorraad strekt) spandoeken met het logo van Wereldverteldag (de Nederlandse vlag met daarin het internationale logo). De doeken zijn 60x120cm groot, gedrukt op dunne vlaggenstof en hebben metalen ogen op de hoeken voor bevestiging. Ze zijn te koop voor €15,=.  Je kunt ze bestellen door een mailtje te sturen via het contactformulier.

Affiche en Flyer

Ieder jaar laat de werkgroep A5-flyers ontwerpen, passend bij het thema van dat jaar. De flyers met algemene informatie over Wereldverteldag zijn eenzijdig bedrukt met tekst (de voorkant). De achterkant is alleen de rand gelay-out, opdat je er zelf de tekst voor je venement in kunt plaatsen. De flyers zijn op A5-formaat en gratis te verkrijgen op het Erwaseens event van de Stichting Vertellen in januari of aanvragen per mail. Je kunt ook een digitale versie van de flyer downloaden, bijvoorbeeld om te verspreiden per e-mail.

- Digitale flyer A5 (voor- en achterkant, PDF)

In dezelfde stijl als de flyer is een affiche gemaakt in A4-formaat en dit jaar ook A5. Deze zijn alleen digitaal beschikbaar als Word-document. In het middenvlak kun je je eigen tekst schrijven. Bij het printen komt de tekst in de lay-out van de flyer te staan (rand). 
- Affiche A4 (Docx)
- Affiche A5 (Docx)

 

 

Persbericht

Onderstaand persbericht is een algemeen persbericht geschreven in Word, dat je kunt aanpassen voor je eigen evenement.

Evenement aanmelden?

Organiseer je een evenement in het kader van Wereldverteldag? Zorg dat de bezoekers van deze website je kunnen vinden en meld je evenement aan!

Ga naar het aanmeldformulier