PR materiaal

Spandoeken

De Werkgroep WVD verkoopt (zolang de voorraad strekt) spandoeken met het logo van Wereldverteldag (de Nederlandse vlag met daarin het internationale logo). De doeken zijn 60x120cm groot, gedrukt op dunne vlaggenstof en hebben metalen ogen op de hoeken voor bevestiging. Ze zijn te koop voor €15,=.  Je kunt ze bestellen door een mailtje te sturen via het contactformulier.

 

Persbericht

Onderstaand persbericht is een algemeen persbericht, dat je kunt aanpassen voor je eigen evenement.

 

PERSBERICHT WERELDVERTELDAG

 

20 MAART

WERELDVERTELDAG

 

THEMA:

……………..

 

Elk jaar op en rond 20 maart laten vertellers uit de hele wereld hun verhalen horen. Wereldverteldag is voor hen het feest om het vak en de kunst van het vertellen onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek. Over de hele wereld, op verschillende tijden, in vele talen en in uiteenlopende stijlen laten vertellers hun verhalen horen. De afgelopen jaren waren er in Nederland telkens een veertigtal vertelactiviteiten. Negen in Vlaamssprekend België en zo’n zestig in het Duitse taalgebied. En dan hebben we het alleen maar over de activiteiten die via het internet aangemeld waren.

 

Ook dit jaar is er weer een vertelactiviteit in de buurt met een uitdagend thema.

In (naam van stad of dorp) is dat op (datum), (locatie), (tijd), (kosten)

 

Kijk op www.wereldverteldag.nl voor nog meer vertelactiviteiten in de buurt.

De stichting vertellen wenst je een leuke en inspirerende Wereldverteldag toe.

 

 

Pas bovenstaande aan en benut je PR vooral voor de eigen vertelactiviteit.

Evenement aanmelden?

Organiseer je een evenement in het kader van Wereldverteldag? Zorg dat de bezoekers van deze website je kunnen vinden en meld je evenement aan!

Ga naar het aanmeldformulier