Werkgroep

In Nederland wordt Wereldverteldag gecoördineerd door de Stichting Vertellen. Binnen de stichting is een werkgroep gevormd die vertellers aanmoedigt om mee te doen met Wereldverteldag en die zorg draagt voor ondersteuning op landelijk niveau, onder andere door middel van deze website. Ook door het uitbrengen van een flyer en -digitale- poster op A4-formaat, aangepast aan het thema van het jaar. De werkgroep brengt een nieuwsbrief uit en houdt contacten in het internationale netwerk van vertellers actueel en warm.

Beleid

In het eerste jaar na oprichting heeft de werkgroep in samenspraak met verschillende vertelorganisaties een beleidsplan opgesteld voor vijf jaar. Het volledige plan kunt u via deze link downloaden. Op de eerste pagina van het plan staat een samenvatting.

Aan het beleidsplan van de stichting vertellen voor 2017 en verder wordt momenteel nog gewerkt. Dat maakt dat de werkgroep zich ook nog niet gewaagd heeft aan het opstellen van een meerjarenplan. Meer informatie vind je op de website van www.stichtingvertellen.nl

Contact

U kunt contact opnemen met de werkgroep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.

Leden

De werkgroepleden in 2017 zijn:

Fred uit het Broek (website en mail)

Kitty Legtenberg (nieuwsbrief en flyers)

Cara Howe-Taylor (MailChimp/nieuwsbrief)

Margot Vermeulen (nieuwsbrief/acties)

Mieke Aalderink (namens bestuur Stichting Vertellen)

De functie van voorzitter van de werkgroep is momenteel vacant. De werkgroep kan altijd nog nieuwe leden gebruiken. Neem daarvoor contact op met het bestuur van de stichting Vertellen.

Evenement aanmelden?

Organiseer je een evenement in het kader van Wereldverteldag? Zorg dat de bezoekers van deze website je kunnen vinden en meld je evenement aan!

Ga naar het aanmeldformulier