Stichting Vertellen

 stichting vertellen full color59

 

 

In de aanloop naar de Wereldverteldag 2018 is de opzet van de werkgroep wereldverteldag van de Stichting Vertellen aangepast..

De vernieuwde werkgroep concentreert zich voornamelijk op het verzamelen van informatie uit Nederland én Vlaanderen.

Speerpunt is de website, die het verzamelpunt is voor alle activiteiten op en rond Wereldverteldag. Enerzijds betreft dit het bevorderen van de discussie over het thema van Wereldverteldag. Daar zijn met name de 'blogs' voor bedoeld. Het is het platform voor het geven van tips en het uitwisselen van voorstellen en ideeën om handen en voeten en woorden te geven aan het thema. Natuurlijk is er ook de evenementenkalender, waar als vanouds de activiteiten die georganiseerd worden op en rond de 20e maart aangekondigd kunnen worden. 
Anderzijds is er het vaste deel van de website met informatie voor vertellers, organisatoren en de pers.

De werkgroep bestaat uit:

  • Margot Vermeulen: artikelen en blogs
  • Saskia Bangma: onderhoud website
  • Peterine Kooijmans: redactie namens het bestuur van de Stichting Vertellen

De nieuwsbrief van de werkgroep Wereldverteldag is voor dit jaar opgenomen in die van de Stichting Vertellen. Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan via de Stichting Vertellen.

Stuur artikelen/ideeën/suggesties/aanbevelingen/kritische noten en wat je maar bedenken kunt over 'Wise Fools' en het vertellen op Wereldverteldag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . En doe er svp een inspirerend plaatje bij. 

Evenement aanmelden?

Organiseer je een evenement in het kader van Wereldverteldag? Zorg dat de bezoekers van deze website je kunnen vinden en meld je evenement aan!

Ga naar het aanmeldformulier